Sos de ou, o reteta usor de preparat pentru a obtine un sos gustos. Ouale trebuie sa fie proaspete. Acest sos de ou este excelent peste oua ferte, peste, carne si poate folosit pentru a orna diferite feluri de mancare.
Ingrediente :
-1 ou
-1 galbenus
-200 g ulei
-1 lingurita zeama de lamaie
-1 castravete mic in otet
-1 lingurita cozi de ceapa verde tocate marunt
-sare dupa gust
Mod de preparare :
Se fierbe un ou rascopt, apoi doar galbenusul se da prin sita. Apoi se adauga un galbenus crud, sare, putina lamaie, si se face cu ulei un sos de maioneza.
Cand este gata, se pune albusul rascopt, un castravete in otet si cozile de ceapa, toate taiate foarte fin.
Ingrediente :
-1 ou
-1 galbenus
-200 g ulei
-1 lingurita zeama de lamaie
-1 castravete mic in otet
-1 lingurita cozi de ceapa verde tocate marunt
-sare dupa gust
Mod de preparare :
Se fierbe un ou rascopt, apoi doar galbenusul se da prin sita. Apoi se adauga un galbenus crud, sare, putina lamaie, si se face cu ulei un sos de maioneza.
Cand este gata, se pune albusul rascopt, un castravete in otet si cozile de ceapa, toate taiate foarte fin.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu