Ingrediente:
-3 Linguri ulei masline
-4 cotlete grose porc
-2 Linguri zahar brun(dark)
-1/2 lingurita sare
-1/2 lingurita piper negru
-1/2 lingurita pudra mustar
-280 g rosii(conserva)
-1/4 cana apa
Mod de preparare :
- Preancalzesti cuptorul la 175*C.
- Incalsezti uleiul la foc mediu.Asazi cotletele in tigaie,lasi cca 5 min pe fiecare parte,le rumenesti.Iei de pe foc.
- Intr-un bol mic,amesteci zaharul,sarea,piperul si mustarul.
- Aranjezi cotletele in tava medie,presari suc lamaie,asezonezi cu amestecul de zaharsi acoperi cu sos de rosii.Torni apa in tava.
- Acoperi si coci 1 ora in cuptorul preancalzit la 70*C.-3 Linguri ulei masline
-4 cotlete grose porc
-2 Linguri zahar brun(dark)
-1/2 lingurita sare
-1/2 lingurita piper negru
-1/2 lingurita pudra mustar
-280 g rosii(conserva)
-1/4 cana apa
Mod de preparare :
- Preancalzesti cuptorul la 175*C.
- Incalsezti uleiul la foc mediu.Asazi cotletele in tigaie,lasi cca 5 min pe fiecare parte,le rumenesti.Iei de pe foc.
- Intr-un bol mic,amesteci zaharul,sarea,piperul si mustarul.
- Aranjezi cotletele in tava medie,presari suc lamaie,asezonezi cu amestecul de zaharsi acoperi cu sos de rosii.Torni apa in tava.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu