Peste la tigaie gatit Thailandez


Ingrediente - 2 portii
* 400 g sos picant sau dulce dupa preferinte
* 125g orez
* 300g file de peste
* 1 conserva mica de ananas bucati (= 236ml)
* 2 linguri sos de soia
* 2 cepe
* 1 lingura ulei

Timp de preparare - 25 minute


Mod de preparare

Orezul se pregateste conform instructiunilor de pe pachet. Pestele se spala, se usuca prin tamponare, se taie bucati si se stropeste cu sos de soia. Ceapa se decojeste si se taie in fasii subtiri. Ananasul se scurge si se pune la prajit in uleiul incins, impreuna cu pestele si ceapa. Se lasa acoperite sa fiarba la foc mic cca. 5 minute. Se adauga sosul si orezul si se incing.

Energie - 2742 kJ / 655.35 kcal
Proteine - 38 g
Carbohidrati - 89 g
Grasimi - 16 g

Sfat util :
Acest meniu de peste se poate prepara si in forma de frigarui. Se pun pe frigaruie bucatele de peste, ceapa si ananas, se stropesc cu sos de soia si se pun pe gratar. Se servesc cu orez si sos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu