Ingrediente
Pentru aluat:
-4 oua
-250 g zahar
-300 g iaurt natural
-cite 1/4 lingurita scortisoara macinata
-cardamom
-400 g faina
-2 lingurite praf de copt
-50 g fulgi de cocos
-1 cutie ananas rondele (850 ml)
Pentru aluatul faramitat:
-100 g faina
-1 pachetel de vanilie
-150 g unt
-fulgi de cocos pentru presarat
Mod de preparare:
Bateti spuma ouale, zaharul, iaurtul, scortisoara si cardamomul. Amestecati faina, praful de copt si fulgii de cocos, apoi incorporati in crema de iaurt.
Scurgeti ananasul si, eventual, taiati-l mai mic. Intindeti aluatul pe o tava unsa In prealabil cu grasime si asezati acolo bucatile de ananas.
Incingeji cuptorul la 180°C. Pentru aluatul faramitat, framantati faina cu fulgii de cocos, zaharul, zaharul vanilinat si untul.
Presarati-l peste prajitura cu ananas si apoi coaceti-o 30-35 de minute. Scoateti prajitura din cuptor, lasati-o sa se raceasca si, daca doriti, presarati fulgii de cocos.
Pentru aluat:
-4 oua
-250 g zahar
-300 g iaurt natural
-cite 1/4 lingurita scortisoara macinata
-cardamom
-400 g faina
-2 lingurite praf de copt
-50 g fulgi de cocos
-1 cutie ananas rondele (850 ml)
Pentru aluatul faramitat:
-100 g faina
-1 pachetel de vanilie
-150 g unt
-fulgi de cocos pentru presarat
Mod de preparare:
Bateti spuma ouale, zaharul, iaurtul, scortisoara si cardamomul. Amestecati faina, praful de copt si fulgii de cocos, apoi incorporati in crema de iaurt.
Scurgeti ananasul si, eventual, taiati-l mai mic. Intindeti aluatul pe o tava unsa In prealabil cu grasime si asezati acolo bucatile de ananas.
Incingeji cuptorul la 180°C. Pentru aluatul faramitat, framantati faina cu fulgii de cocos, zaharul, zaharul vanilinat si untul.
Presarati-l peste prajitura cu ananas si apoi coaceti-o 30-35 de minute. Scoateti prajitura din cuptor, lasati-o sa se raceasca si, daca doriti, presarati fulgii de cocos.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu