* 1 kg biscuiti
* 500 gr zahar
* 400 g margarina
* 500 g rahat
* 400 ml apa
* 200 ml rom
* 100 g nuci
* 6-7 linguri cu cacao
Cum se face salamul de biscuiti de post:
Puneti biscuitii intr-o punga de plastic si cu un batator de snitele (partea dreapta) spargetii. Apoi puneti intr-un vas mare, zahar si cacao si amestecati cu o lingura. In timpul asta laptele se incalzea in microunde. Taiati bucati de margarina si adaugati peste biscuitii. Adaugati umatate din laptele de soia cald peste toata compozitia. Cu mana inceputi sa amestecati si sa spargeti in pumn bucatile de biscuiti care au ramas mai mari.
Dupa gust adaugati cacao sau zahar si mai puneti lapte tot cate putin pana se face pasta, fara insa a se inmuia prea tare. Adaugati in continuare fructele uscate si continuati sa mestecati. Pasta trebuie sa se modele usor.
Esenta de rom se pune la urma de tot chiar inainte de a pune pasta rezultata in folia de plastic.
Se pune in folie de plastic se ruleaza si se baga la congelator. Se taie si se serveste dupa dorinta. Peste folia de plastic se poate presara zahar tos, sau nuca de cocos si apoi se ruleaza si se baga la frigider (congelator).
* 500 gr zahar
* 400 g margarina
* 500 g rahat
* 400 ml apa
* 200 ml rom
* 100 g nuci
* 6-7 linguri cu cacao
Cum se face salamul de biscuiti de post:
Puneti biscuitii intr-o punga de plastic si cu un batator de snitele (partea dreapta) spargetii. Apoi puneti intr-un vas mare, zahar si cacao si amestecati cu o lingura. In timpul asta laptele se incalzea in microunde. Taiati bucati de margarina si adaugati peste biscuitii. Adaugati umatate din laptele de soia cald peste toata compozitia. Cu mana inceputi sa amestecati si sa spargeti in pumn bucatile de biscuiti care au ramas mai mari.
Dupa gust adaugati cacao sau zahar si mai puneti lapte tot cate putin pana se face pasta, fara insa a se inmuia prea tare. Adaugati in continuare fructele uscate si continuati sa mestecati. Pasta trebuie sa se modele usor.
Esenta de rom se pune la urma de tot chiar inainte de a pune pasta rezultata in folia de plastic.
Se pune in folie de plastic se ruleaza si se baga la congelator. Se taie si se serveste dupa dorinta. Peste folia de plastic se poate presara zahar tos, sau nuca de cocos si apoi se ruleaza si se baga la frigider (congelator).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu