Un produs incendiar si un pic cam picant...dar merita incercat macar o data...Bafta !
Ingrediente :
- 150 ml suc de rosii
- 25 ml vodca
- 1 lingurita pasta sau praf de wasabi ( hrean japonez)
- cateva picaturi de suc de lamaie verde
- praf de piper negru macinat
- un varf de cutit de chili
- o frunza de telina
- gheata
Mod de preparare:
Intr-un shak-erl se amesteca bine sucul de rosii, vodca, sucul de lamaie, piper si chili.
La final se adauga pasta de wasabi si se mai amesteca putin. Se toarna totul intr-un pahar cilindric, lung.
Se mixeaza cu un mini-mixer pentru a obtine un strat de spuma la suprafata si se orneaza cu o frunza de telina si cateva cuburi de gheata.

Ingrediente :
- 150 ml suc de rosii
- 25 ml vodca
- 1 lingurita pasta sau praf de wasabi ( hrean japonez)
- cateva picaturi de suc de lamaie verde
- praf de piper negru macinat
- un varf de cutit de chili
- o frunza de telina
- gheata
Mod de preparare:
Intr-un shak-erl se amesteca bine sucul de rosii, vodca, sucul de lamaie, piper si chili.
La final se adauga pasta de wasabi si se mai amesteca putin. Se toarna totul intr-un pahar cilindric, lung.
Se mixeaza cu un mini-mixer pentru a obtine un strat de spuma la suprafata si se orneaza cu o frunza de telina si cateva cuburi de gheata.
Top articole pe mail...Aboneaza-te la Newsletter !.

Ingredients :
1 teaspoon brown sugar
1/8 teaspoon wasabi paste
1/8 teaspoon lemon or lime juice
1/2 cup ketchup
Directions :
In a small bowl, mix together the brown sugar, wasabi paste, lemon juice and ketchup. Chill until using, or use immediately
Best of ...Subscribe to Newsletter.
Daca ti-a placut, trimite link-ul prietenilor tai ! (If you like this, send the link to your friends!)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu