Ingrediente (pentru 4 portii) :
350 g macaroane, 200 g cepe albe, 100 g costita afumata, 50 g cascaval ras, 50 g ulei de masline, 10 g boia de ardei iute, sare.
Cum se fac macaroanele cu ceapa :
Macaroanele se fierb in apa cu sare si se strecoara.
Costita se taie in cubulete si se rumeneste intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei incins. Dupa cateva minute, se scoate si se tine deoparte pe o farfurie. In acelasi ulei se caleste ceapa curatata, spalata si taiata in lamele subtiri, iar cu putin timp inainte de a o lua de pe foc, se adauga costita rumenita si putina boia de ardei iute.
Macaroanele fierte se rastoarna direct in tigaia cu condimente, se amesteca si se mai lasa 2 minute, adaugand putin ulei de masline si cascavalul ras, dupa ce au fost luate de pe foc.
350 g macaroane, 200 g cepe albe, 100 g costita afumata, 50 g cascaval ras, 50 g ulei de masline, 10 g boia de ardei iute, sare.
Cum se fac macaroanele cu ceapa :
Macaroanele se fierb in apa cu sare si se strecoara.
Costita se taie in cubulete si se rumeneste intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei incins. Dupa cateva minute, se scoate si se tine deoparte pe o farfurie. In acelasi ulei se caleste ceapa curatata, spalata si taiata in lamele subtiri, iar cu putin timp inainte de a o lua de pe foc, se adauga costita rumenita si putina boia de ardei iute.
Macaroanele fierte se rastoarna direct in tigaia cu condimente, se amesteca si se mai lasa 2 minute, adaugand putin ulei de masline si cascavalul ras, dupa ce au fost luate de pe foc.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu