Ingrediente:
Sos:
-1/4 cana zahar brun
-1/4 cana ketchup
-1 Lingura sos Worcester
-1 Lingura sos soia putin sarat
Restu ingredientelor:
-6 cotlete(170 g buc),gros de 1 cm
-1 lingurita cimbru uscat
-1 lingurita sare usturoi
-1/4 lingurita piper rosu,macinat
ulei
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiIk7NotM8jBHDeIxNuut4jSsfTscKVXWl8OeOmlHHmI7LGJd3ulaRlg1FIpmWTmR10dZnkeo_NfwiwqjoWCzPv-4-wcb6XajZCRdW2RfLhanAAeVoZyLVdusOxCqA8R1uRxtkNNQaP0Wc/s400/1.jpg)
Mod de preparare :
-Pregatesti gratarul/tigaia gratar.
-Prepari sosul:combini primele 4 ingrediente intr-un bol mic.Pui 1/4 cana sos intr-un bol mic,lasi deoparte.
-Cureti grasimea de pe carne.Combini cimbrul,usturoi,sare,piper si presari peste carne.Asezi carnea pe gratarul uns cu ulei,coci 6 min pe fiecare parte,ungi cu sosul ramas.Servesti cotletul cu sosul pastrat(1/4 cana).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu