![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgSBc_YX3WseufZxDufKAMJWgHu5TILdQd6wb7QTgqPWO4en9vDFUmtW8AWc8JnDXaL5fibbaPzAIh115CVJCr4E9WztUtR7jKGS3SNIFG2R83sJI4ioyxgm8sefQyJyc8eSViozlxSv9k/s400/suberec.jpg)
Aluat:
- 1 kg faina 000
- delikat dupa gust ( cca. 1.5 lingura )
- praf de usturoi dupa gust ( cca. 1 lingura )
- o cana cu apa calda
Umplutura:
- 1 kg carne tocata ( miel-se foloseste la reteta originala, preparatul fiind de origine tatara- foarte bine curatata sau vitel de lapte sau manzat+porc )
- optional se poate adauga ceapa tocata ( cu cutitul sau la robot cu turatie scazuta, pentru a nu rezulta pasta de ceapa ), 2 cepe mari sau 3-4 cepe mici
- delicat
- cimbru
- o cana apa rece
Mod de preparare:
Se cerne faina. Intr un vas se pune faina, delikatul, praful de usturoi. Se adauga apa calda si se framanta pana nu se lipeste de mana ( eu aluatul il fac la robot si iese foarte bine ). Se lasa la odihnit aluatul. Intre timp se face umplutura:
- 1 kg faina 000
- delikat dupa gust ( cca. 1.5 lingura )
- praf de usturoi dupa gust ( cca. 1 lingura )
- o cana cu apa calda
Umplutura:
- 1 kg carne tocata ( miel-se foloseste la reteta originala, preparatul fiind de origine tatara- foarte bine curatata sau vitel de lapte sau manzat+porc )
- optional se poate adauga ceapa tocata ( cu cutitul sau la robot cu turatie scazuta, pentru a nu rezulta pasta de ceapa ), 2 cepe mari sau 3-4 cepe mici
- delicat
- cimbru
- o cana apa rece
Mod de preparare:
Se cerne faina. Intr un vas se pune faina, delikatul, praful de usturoi. Se adauga apa calda si se framanta pana nu se lipeste de mana ( eu aluatul il fac la robot si iese foarte bine ). Se lasa la odihnit aluatul. Intre timp se face umplutura:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu