![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgIP2StW9PE8-RbgDD4RpNj5jT7fi7Ttp9BoqqrHUiYm_rzHpGcak2vmPHvevA9K9Uq4-cnjxiVM4AvPpuS_-AEnOJP4ZG67HU2zLUd0n0LSdbZLM2Sm8vZVHWSxDEn6bcVXysCkGkw49c/s320/Piure+de+cartofi.jpg)
Cum se face piureul de cartofi cu cascaval
Cartofii curatati de coaja si taiati cuburi se pun la fiert in apa cu putina sare; se fierb pana se inmoaie bine, apoi se scurg si se zdrobesc, cat timp sunt inca fierbinti. Se amesteca cu frisca si cu untul, batand energic cu telul; cand este bine batut devine usor ca o spuma. Se adauga sare, dupa gust si se amesteca cu cascavalul ras. Vasul se pune pe foc; se amesteca bine pana ce piureul se ingroasa si cascavalul se intinde in filamente.
Cartofii curatati de coaja si taiati cuburi se pun la fiert in apa cu putina sare; se fierb pana se inmoaie bine, apoi se scurg si se zdrobesc, cat timp sunt inca fierbinti. Se amesteca cu frisca si cu untul, batand energic cu telul; cand este bine batut devine usor ca o spuma. Se adauga sare, dupa gust si se amesteca cu cascavalul ras. Vasul se pune pe foc; se amesteca bine pana ce piureul se ingroasa si cascavalul se intinde in filamente.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu