Secretul pentru o viata lunga.

Vrei sa stiu daca vei trai mult si vei avea o viata cat mai usoara ? Ti-ai pus intrebari de genul "Cat voi trai?" , "Cand voi muri ?" , "Cati ani voi trai ?" s.a.m.d. Sper sa te lamuresti in cele ce urmeaza.

Totul tine de atitudine si de semnele pa care propriul tau corp, atitudine si fel de a fi ti le da. Uite cateva dintre ele :

1. Te simti mai tanar/tanara decat esti. Corpul tau este puternic, ii domini mental si fizic pe cei din jurul tau si mai ales de o seama cu tine. Acest lucru are o legatura directa cu o stare de sanatate puternica pentru o viata lunga. Optimismul si motivatia sunt un scut impotriva stresului cotidian, care intaresc sistemul imunitar si scad riscurile de imbolnavire.

2. Incearca sa nu sforai cand dormi.
Somnul linistit relaxeaza corpul intr-o maniera pe care nici un alt lucru nu il poate face. Ai dormit bine...ai castigat o zi in plus de viata. Corpul iti va multumi a doua zi daca i-ai dat odihna necesara.

3. Poarta-te tinereste, socializeaza fii mereu in contact cu cei dragi, familia si prietenii, te simti plin de vitalitate.

4. Ai avut copil la o varsta inaintata ?
Daca ai reusit sa ramai insarcinata dupa varsta de 44 de ani, la 50-60 de ani nu ai sa mori sigur. Daca ovarele tale sunt sanatoase si fertile la o varsta atat de inaintata, este un semn ca genele tale sunt bune si vei trai mai mult timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu