Ingrediente :
Zahar pudra (400g), oua (6), unt (100g), faina (325g), smantana (200g), praf de copt (1 pachet), bicarbonat (1 varf de cutit), coaja de lamaie, zahar vanilat (1 pachet).
Preparare :
Se freaca spuma untul cu zaharul. Se adauga pe rand galbenusurile, amestecand bine dupa fiecare si faina care a fost amestecata cu praful de copt si cernuta de 2-3 ori. Se adauga apoi bicarbonatul, amestecat cu smantana, aromele si la sfarsit se incorporeaza usor albusurile facute spuma. Se toarna compozitia in forma unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace in cuptor, la foc potrivit, aproximativ 40 minute si 10-15 minute la foc mic.
Zahar pudra (400g), oua (6), unt (100g), faina (325g), smantana (200g), praf de copt (1 pachet), bicarbonat (1 varf de cutit), coaja de lamaie, zahar vanilat (1 pachet).
Preparare :
Se freaca spuma untul cu zaharul. Se adauga pe rand galbenusurile, amestecand bine dupa fiecare si faina care a fost amestecata cu praful de copt si cernuta de 2-3 ori. Se adauga apoi bicarbonatul, amestecat cu smantana, aromele si la sfarsit se incorporeaza usor albusurile facute spuma. Se toarna compozitia in forma unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace in cuptor, la foc potrivit, aproximativ 40 minute si 10-15 minute la foc mic.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu