Ingrediente :
4 oua, 300 g telemea, 300 g parizer, 4 linguri faina, 4 linguri smantana, piper, frunze de patrunjel, 1/2 lingurita bicarbonat
Preparare :
Telemeaua si parizerul se dau pe razatoarea mare, se pun intr-un castron si se adauga restul ingredientelor. Se amesteca bine si se toarna intr-o forma de chec tapisata cu margarina si faina. Se introduce in cuptor si se coace la foc mare circa 25 minute. Pentru imbunatatire se poate pune in lungul tavii, dupa ce s-a pus jumatate din aluat, una, doua fire de cabanos dupa care se adauga restul de aluat, iar deasupra se presara cascaval ras. Dupa ce s-a copt se lasa in tava pina se raceste.
Mentiuni :
Se serveste rece, taiat felii, pe un platou. Se poate orna cu rosii, castraveti murati, masline.
4 oua, 300 g telemea, 300 g parizer, 4 linguri faina, 4 linguri smantana, piper, frunze de patrunjel, 1/2 lingurita bicarbonat
Preparare :
Telemeaua si parizerul se dau pe razatoarea mare, se pun intr-un castron si se adauga restul ingredientelor. Se amesteca bine si se toarna intr-o forma de chec tapisata cu margarina si faina. Se introduce in cuptor si se coace la foc mare circa 25 minute. Pentru imbunatatire se poate pune in lungul tavii, dupa ce s-a pus jumatate din aluat, una, doua fire de cabanos dupa care se adauga restul de aluat, iar deasupra se presara cascaval ras. Dupa ce s-a copt se lasa in tava pina se raceste.
Mentiuni :
Se serveste rece, taiat felii, pe un platou. Se poate orna cu rosii, castraveti murati, masline.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu