Ingrediente :
Albusuri (7), zahar pudra (7 linguri), faina (7 linguri), nuci (1 1/4 pahar), zahar vanilat (1 pachet).
Preparare :
Albusurile se bat spuma. Se pune zaharul si se bat din nou pina cind se intareste spuma, dupa care se adauga vanilia, nucile si faina. Se pune intr-o forma de chec unsa cu unt si tapetata cu faina, se coace la foc potrivit 30-35 minute.
Albusuri (7), zahar pudra (7 linguri), faina (7 linguri), nuci (1 1/4 pahar), zahar vanilat (1 pachet).
Preparare :
Albusurile se bat spuma. Se pune zaharul si se bat din nou pina cind se intareste spuma, dupa care se adauga vanilia, nucile si faina. Se pune intr-o forma de chec unsa cu unt si tapetata cu faina, se coace la foc potrivit 30-35 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu