Ingrediente :
1 ou, 1 pahar (de apa) cu zahar tos, 1 pahar tos, 1 pahar smantana, 2 pahare paina, 1 pachet praf de copt, 1 pachet zahar vanilat, nuci, rahat.
Preparare :
Se bate cu telul oul intreg, cu zaharul si mantana, Se adauga faina cernuta cu praful de copt si vanilia, La sfarsit se incorporeaza rahat divers colorat cu nuci taiate fasii subtiri (cantitatile sunt dupa apreciere). Se toarna aluatul intr-o forma de chec unsa sau ulei presarata cu faina. Inainte de a se raci, se pudreaza cu zahar vanilat. Este un chec foarte gustos.
1 ou, 1 pahar (de apa) cu zahar tos, 1 pahar tos, 1 pahar smantana, 2 pahare paina, 1 pachet praf de copt, 1 pachet zahar vanilat, nuci, rahat.
Preparare :
Se bate cu telul oul intreg, cu zaharul si mantana, Se adauga faina cernuta cu praful de copt si vanilia, La sfarsit se incorporeaza rahat divers colorat cu nuci taiate fasii subtiri (cantitatile sunt dupa apreciere). Se toarna aluatul intr-o forma de chec unsa sau ulei presarata cu faina. Inainte de a se raci, se pudreaza cu zahar vanilat. Este un chec foarte gustos.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu