Ingrediente :
200 g unt moale, 200 g zahar, 2 plicuri zahar vanilinat, 1 lingura scortisoara, 4 oua, 2 linguri rom, 2 linguri cacao, 250 g faina, 2 lingurite praf de copt, 150 g ciocolata amaruie rasa, 50 ml vin rosu, 150 g ciocolata alba.
Preparare :
Se bate untul cu zahar, zahar vanilinat si scortisoara. Se pun ouale, unul cate unul, amestecand mereu pana se dizolva zaharul. Se inglobeaza romul. Faina se amesteca cu cacao, praful de copt si ciocolata amaruie rasa. Se amesteca cu compozitia anterioara, alternand cu vinul. Acest aluat se toarna intr-o forma de chec unsa si tapetata cu faina si se coace 60 de minute la 175 grade C. Dupa ce este scos din cuptor si lasat sa se raceasca, este rasturnat pe un fund de lemn sau gratar si acoperit cu o glazura de ciocolata alba topita. Dupa ce se raceste glazura, se poate taia.
200 g unt moale, 200 g zahar, 2 plicuri zahar vanilinat, 1 lingura scortisoara, 4 oua, 2 linguri rom, 2 linguri cacao, 250 g faina, 2 lingurite praf de copt, 150 g ciocolata amaruie rasa, 50 ml vin rosu, 150 g ciocolata alba.
Preparare :
Se bate untul cu zahar, zahar vanilinat si scortisoara. Se pun ouale, unul cate unul, amestecand mereu pana se dizolva zaharul. Se inglobeaza romul. Faina se amesteca cu cacao, praful de copt si ciocolata amaruie rasa. Se amesteca cu compozitia anterioara, alternand cu vinul. Acest aluat se toarna intr-o forma de chec unsa si tapetata cu faina si se coace 60 de minute la 175 grade C. Dupa ce este scos din cuptor si lasat sa se raceasca, este rasturnat pe un fund de lemn sau gratar si acoperit cu o glazura de ciocolata alba topita. Dupa ce se raceste glazura, se poate taia.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu