Ingrediente :
-1 ceapa medie
-4 felii de sunca afumata
-100 g spanac
-usturoi
-2 oua
-100 ml lapte
-200 g branza
Mod de preparare :
Caliti intr-o vas cu putin ulei ceapa tocata fin, apoi adaugati sunca afumata taiata felii subtiri, spanacul si lasati la foc mediu pana scade apa, daca a lasat prea multa apa, puteti sa o scurgeti, adaugati sarea si piperul dupa gust.
Bateti cele doua oua cu lapte, adugati o parte din branza rasa si amestecati bine. Turnati cu grija compozitia obtinuta peste amestecul de spanac si sunca si mai lasati 5-7 minute la foc mic.
Luati vasul de pe foc si puneti-l la cuptor pentru 5 munute, dupa care adaugati deasupra restul de branza si mai lasati sa se coaca timp de 3-4 minute, pana cand branza prinde o culoare aurie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu