Omleta indiana

Ingrediente
  • 5 oua
  • 5 linguri de ulei
  • 100 ml supa
  • 2 cepe mici
  • 1-2 rosii
  • 1 lingura iaurt
  • 1 lingurita coriandru
  • sare
  • piper
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Supa se puna intr-un vas la fiert. Cand da in fiert se adauga ceapa taiata rondele si rosiile taiate si ele in cubulete. Peste compozitia care fierbe se adauga sare si piper dupa gust si o lingurita de coriandru.

Din cele 5 oua se prepara o omleta, se scoate si se pune deoparte. Trebuie sa o acoperi cu ceva ca sa se mentina calda.

Dupa ce supa fierbe max.10 minute, se strecoara si rosiile si ceapa se pun peste omleta calda.
Peste supa ramasa se pune iaurt si zeama obtinuta de la o lamaie.
Se obtine un sos excelent care se serveste alaturi de omleta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu