Reteta de slabit cu ceapa

Puneti opt cepe mari curatate intr-o oala cu doi litri si jumatate de apa. Adaugati o jumatate de kilogram de fasole verde, o jumatate de kilogram de masline (fara samburi) si un pic de Vegeta. Totul se fierbe o jumatate de ora la foc mic si gata supa. Daca aveti serviciu, umpleti un termos cu delicioasa supa, iar restul o puteti pune la frigider.

Luni - Beti supa de ceapa pe tot parcursul zilei. Puteti bea cat de mult doriti, insa numai in sorbituri mici. Se poate bea si ceai.

Marti - Pe tot parcursul zilei veti continua sa beti supa de ceapa. La pranz mancati o salata si o para mai mare. Nu uitati ca puteti bea ceai.

Miercuri - Trebuie sa faceti un efort si sa nu mancati nimic toata ziua. Nici macar supa de ceapa. Este ziua cea mai dura a acestui regim. Nu se poate bea nici ceai. Cautati sa faceti multa miscare.

Joi - Beti supa de ceapa rece pe tot parcursul zilei. Nu uitati sa o beti in sorbituri mici. La pranz, puteti manca putina branza fara grasimi.

Vineri - Alternati supa de ceapa cu ceai.

Daca urmati litera cu litera acest regim, veti putea pierde 5 kg. In saptamanile urmatoare, reveniti la regimul dvs. obisnuit, dar fara exces de fainoase, grasimi si dulciuri. Va doresc mult succes!

Un comentariu:

  1. eu o sa oncerc ca sunt grava rau de cand am nascut:p se sperie sotul de mine:))

    RăspundețiȘtergere