Ingrediente
-1 Pepene verde
-2 mere
-100 gr visine
-120 gr capsuni
-100 gr zmeura
-1 pahar zahar
-3 linguri de vin alb
-1 gr sare de lamaie
-1 Pepene verde
-2 mere
-100 gr visine
-120 gr capsuni
-100 gr zmeura
-1 pahar zahar
-3 linguri de vin alb
-1 gr sare de lamaie
Mod de preparare
- Se curata merele de seminte si se taie felii;
- Se pun in apa clocotita impreuna cu zaharul si se adauga sarea de lamaie;
- Se iau imediat de pe foc si se lasa sa se raceasca;
- Zmeura, capsunile si visinile se spala si se curata de impuritati;
- Pepenele se taie in jumate, se scobeste miezul cu o lingura, se curata de seminte si se taie in cubulete;
- Nu aruncati coaja de pepene, pentru a fi folosita ulterior la decor;
- Se pun toate fructele intr-un vas de sticla sau emailat si se toarna siropul deasupra;
sa ti fie de bine da' zi i cocktail , la cate ai pus in saracu' compot de pepene
RăspundețiȘtergeretare de tot compotu ma
RăspundețiȘtergere