Ingrediente:
-500 g file de vita sau porc
-cate 1 ardei rosu si verde
-2 cepe
-2 stiuleti de porumb
-4 frunze de salvie
-3 crengute de cimbru
-5 linguri ulei de masline
-sare
-piper
Mod de preparare:
Spalati carnea, uscati-o pe un servet de bucatarie si taiati-o cubulete. Pregatiti legumele, taiati ardeiul bucati, ceapa pestisori, iar porumbul trebuie taiat bucati mai mari.
Infigeti ingredientele pregatite in frigaruile unse in prealabil cu ulei. Pregatiti verdeata si tocati-o mai mare. Amestecati-o cu uleiul de masline, sarea si piperul. Lasati frigaruile la marinat circa 1 ora in sosul pregatit.
Scurgeti frigaruile si frigeti-le pe gratarul incins 10-12 minute, Intorcandu-le continuu. La final ornatile cu verdeata. Se potrivesc cu bagheta sau cartofi pe gratar.
-500 g file de vita sau porc
-cate 1 ardei rosu si verde
-2 cepe
-2 stiuleti de porumb
-4 frunze de salvie
-3 crengute de cimbru
-5 linguri ulei de masline
-sare
-piper
Mod de preparare:
Spalati carnea, uscati-o pe un servet de bucatarie si taiati-o cubulete. Pregatiti legumele, taiati ardeiul bucati, ceapa pestisori, iar porumbul trebuie taiat bucati mai mari.
Infigeti ingredientele pregatite in frigaruile unse in prealabil cu ulei. Pregatiti verdeata si tocati-o mai mare. Amestecati-o cu uleiul de masline, sarea si piperul. Lasati frigaruile la marinat circa 1 ora in sosul pregatit.
Scurgeti frigaruile si frigeti-le pe gratarul incins 10-12 minute, Intorcandu-le continuu. La final ornatile cu verdeata. Se potrivesc cu bagheta sau cartofi pe gratar.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu