Ingrediente:
-cate 1 ardei gras rosu si verde
-1 kg carnati
-100 ml bere blonda
Mod de preparare:
Pregatiti ardeiul gras si taiati-l bucati de circa 2-3 cm. Lasati cativa carnati intregi si taiati-i pe restul bucati de circa 4 cm lungime. Crestati carnatii intregi cu cutitul, avand grija sa nu-i taiati prea adanc.
Infigeti cate un carnat intreg, dar si cateva bucatele de carnat, alternativ cu bucatele de ardei in frigarile unse in prealabil cu ulei.
Puneti frigaruile pe gratar si lasati-le circa 6-8 minute avand grija sa le invartiti continuu. Lasati-le pana devin crocante si nu uitati sa le ungeti, din cand in cand, cu berea pregatita.
La final, serviti-le cu sos de rosii, de chilli sau de usturoi, alaturi de o bagheta crocanta si de o salata proaspata.
-cate 1 ardei gras rosu si verde
-1 kg carnati
-100 ml bere blonda
Mod de preparare:
Pregatiti ardeiul gras si taiati-l bucati de circa 2-3 cm. Lasati cativa carnati intregi si taiati-i pe restul bucati de circa 4 cm lungime. Crestati carnatii intregi cu cutitul, avand grija sa nu-i taiati prea adanc.
Infigeti cate un carnat intreg, dar si cateva bucatele de carnat, alternativ cu bucatele de ardei in frigarile unse in prealabil cu ulei.
Puneti frigaruile pe gratar si lasati-le circa 6-8 minute avand grija sa le invartiti continuu. Lasati-le pana devin crocante si nu uitati sa le ungeti, din cand in cand, cu berea pregatita.
La final, serviti-le cu sos de rosii, de chilli sau de usturoi, alaturi de o bagheta crocanta si de o salata proaspata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu