Frigaruie cu ciuperci

Ingrediente:
2 catei de usturoi
1 legatura patrunjel
400 g iaurt
5 linguri ulei de masline
sare
piper
500 g ardei gras rosu si galben
3 cepe verzi
500 g ciuperci mari
200 g branza feta
2 linguri suc de lamaie
1 lingurita miere

Mod de preparare:
Curatati usturoiul, spalati patrunjelul si tocati-le marunt pe amandoua. Amestecati-le cu iaurt, 1 lingura ulei, sare si piper.

Pregatiti legumele si taiati ardeiul si legumele bucati. Taiati coditele ciupercilor. Taiati branza cubulete. Infigeti totul in frigarui.

Amestecati restul de ulei de masline cu sucul de lamaie, mierea, sarea si piperul, ungeti frigaruile cu acest amestec si pune-le pe gratar 10-15 minute, invartindu-le continuu.

Serviti-le impreuna cu dressingul de iaurt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu