Ingrediente:
-200 g ciuperci
-200 g roşii cherry
-doi ardei verzi
-doi ardei roşii
-o ceapă
-300 g brînză de capră
-200 g cuşcuş
-o jumătate de legătură de pătrunjel
-sare, piper
-ulei de măsline
-oregano uscat
-prune uscate
Mod de preparare:
Ardeii se curăţă de seminţe, se spală şi se taie în cuburi. Ceapa se curăţă de foi, se spală şi se taie în felii mai mari. Roşiile cherry se spală, se taie în jumătăţi şi se pun într-un castron.
Se opresc cîteva legume, se toacă mărunt şi se pun într-un castron. Pe frigărui de lemn se înfing legumele tăiate şi cubuleţele de brînză.
Intr-un castronel se amestecă ulei de măsline cu oregano, sare şi piper. Se trec frigăruile prin acest amestec, apoi se aşază pe un grătar încins sau într-o tigaie de teflon.
Se ţin cîte şapte minute pe fiecare parte, apoi se pun pe un platou.
Cuşcuşul se opăreşte cu apă fierbinte, se amestecă bine cu legumele din castron şi verdeaţă tocata, o lingura de ulei, sarea si piperul.
-200 g ciuperci
-200 g roşii cherry
-doi ardei verzi
-doi ardei roşii
-o ceapă
-300 g brînză de capră
-200 g cuşcuş
-o jumătate de legătură de pătrunjel
-sare, piper
-ulei de măsline
-oregano uscat
-prune uscate
Mod de preparare:
Ardeii se curăţă de seminţe, se spală şi se taie în cuburi. Ceapa se curăţă de foi, se spală şi se taie în felii mai mari. Roşiile cherry se spală, se taie în jumătăţi şi se pun într-un castron.
Se opresc cîteva legume, se toacă mărunt şi se pun într-un castron. Pe frigărui de lemn se înfing legumele tăiate şi cubuleţele de brînză.
Intr-un castronel se amestecă ulei de măsline cu oregano, sare şi piper. Se trec frigăruile prin acest amestec, apoi se aşază pe un grătar încins sau într-o tigaie de teflon.
Se ţin cîte şapte minute pe fiecare parte, apoi se pun pe un platou.
Cuşcuşul se opăreşte cu apă fierbinte, se amestecă bine cu legumele din castron şi verdeaţă tocata, o lingura de ulei, sarea si piperul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu