Ingrediente:
-1 ardei gras roşu
-3 cepe verzi
-2 căţei de usturoi
-60 g şuncă afumată sau 6 felii bacon
-3 cârnăciori
-75 g brânză emmentaler
-sare, piper
-boia de ardei, dulce
-2 linguri ulei de floarea soarelui
Mod de preparare:
Spălaţi legumele. Tăiaţi ardeiul în două, spălaţi-l, îndepărtaţi-i seminţele şi tocaţi-l bucăţele mai mari. Curăţaţi ceapa şi tocaţi-o bucăţi. Curăţaţi usturoiul, spălaţi-l şi tăiaţi-l feliuţe rotunde. Tăiaţi şunca felii subţiri.
Tăiaţi cârnăciorii felii mai groase. Tăiaţi brânza emmentaler cubuleţe. Infigeţi în frigăruile unse în prealabil cu ulei cârnăciorii, brânza, şunca, ardeiul, ceapa şi usturoiul. Condimentaţi-le cu sare, piper şi boia de ardei.
Cu ajutorul unei pensule, ungeţi frigăruile gata pregătite cu ulei de floarea soarelui şi frigeţi-le la grătar circa 8 minute, învârtindu-le continuu ca să nu se ardă. Dacă doriţi, serviţi alături o salată mare de legume.
-1 ardei gras roşu
-3 cepe verzi
-2 căţei de usturoi
-60 g şuncă afumată sau 6 felii bacon
-3 cârnăciori
-75 g brânză emmentaler
-sare, piper
-boia de ardei, dulce
-2 linguri ulei de floarea soarelui
Mod de preparare:
Spălaţi legumele. Tăiaţi ardeiul în două, spălaţi-l, îndepărtaţi-i seminţele şi tocaţi-l bucăţele mai mari. Curăţaţi ceapa şi tocaţi-o bucăţi. Curăţaţi usturoiul, spălaţi-l şi tăiaţi-l feliuţe rotunde. Tăiaţi şunca felii subţiri.
Tăiaţi cârnăciorii felii mai groase. Tăiaţi brânza emmentaler cubuleţe. Infigeţi în frigăruile unse în prealabil cu ulei cârnăciorii, brânza, şunca, ardeiul, ceapa şi usturoiul. Condimentaţi-le cu sare, piper şi boia de ardei.
Cu ajutorul unei pensule, ungeţi frigăruile gata pregătite cu ulei de floarea soarelui şi frigeţi-le la grătar circa 8 minute, învârtindu-le continuu ca să nu se ardă. Dacă doriţi, serviţi alături o salată mare de legume.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu