Ingrediente:
* 1 lingura de frunze de menta pisate
* 2 cepe taiate marunt
* 400 g carne tocata de vita
* 1 galbenus
* 1 lingurita de paprica granule (Pui Biber, fulgi uscati de ardei, dulci sau iuti; se gasesc la alimentara turceasca)
* 1 lingurita de coaja de lamaie rasa
* 2 linguri de paine alba proaspat faramitata
* sare
* piper macinat
* 3 linguri de uiei de masline
* 4 frigarui de lemn sau metal
Mod de preparare:
Faci un aluat cu carne tocata, punand alaturi de aceasta cepele, menta, galbenusul, coaja de lamaie, painea alba faramitata, paprica granule, sare si piper.
Formezi 20 de bile aproximativ de dimensiunea unor mingi de ping-pong si le pui pe frigarui, le aplatizezi un pic si apoi le prajesti in ulei (sau pe grill) aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte. Servesti cu lipie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu