* 4 snitele din piept de curcan
* 100 g sunca fiarta
* 300 g rosii cherry
* 150 g ciuperci champignons
* 2 linguri ulei de rapita
* sare
* piper
Mod de preparare:
Spalati carnea bine si uscati-o pe un servet de bucatarie, apoi taiati-o fasii. Asezati sunca peste carne. Pregatiti legumele.
Infigeti carnea de curcan in frigaruie, formand valuri, iar intre acestea puneti ciupercile si rosiile. Ungeti frigaruile cu ulei si lasati-le circa 12 minute pe gratar, avand grija sa nu se arda.
Sucul rosiilor va patrunde in carne si-i va conferi acesteia un gust minunat. Impachetati rosiile ramase in folie de aluminiu si lasati-le, de asemenea, pe gratar.
Condimentati totul si ornati, eventual, cu salvie. Rosiile se servesc alaturi de frigaruile preparate. Bineinteles, daca va doritj un sos, acesta ar putea fi un sos alb, fin, de branza, smantana si, nu in ultimul rand, verdeata.
Condimentati totul si ornati, eventual, cu salvie. Rosiile se servesc alaturi de frigaruile preparate. Bineinteles, daca va doritj un sos, acesta ar putea fi un sos alb, fin, de branza, smantana si, nu in ultimul rand, verdeata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu