Incredibil - Sabina cea sfanta plagiaza cu nerusinare

"Celebra" Sabina, Mama Omida a bloggerilor razvratizi, cea mai cinstita si onesta din cate se pot gasi pe net si bineinteles extrem de originala copiaza cu nerusinare.

Va intrebati oare ce copiaza ? Va spun eu : O POZA

Oare nu tot de o poza se plangea dansa ? Oare nu injura de mama focului si aducea calomnii la adresa prezentului blog tot pentru o poza ?

BA DA !

Si iata ca ispita pana la urma a fost mult prea mare pentru Sabina si desi e un articol din 2008, iata ca este cu o poza copiata. Sa ne intrebam daca atunci nu cumva era mai putin cinstita si intre timp "s-a dat pe brazda"

Stiu....va ganditi la ce ma gandesc si eu .... "Lupul isi schimba blana dar naravul ba !"


Oricum mai jos aveti demonstratia faptului ca Sabina cea mult apreciata in lumea blogurilor culinare este UN OM DE NIMIC.

Iata si aici exemplul de copy&paste la poze, asa cum afirma tot ea :
http://sabina-madalina.blogspot.com/2008/12/craciun-fericit-tuturor.htm

si originalul la
http://www.thedailygreen.com/green-homes/latest/christmas-trees-picking-greenest-options

Are rost sa mai comentez... oare cine fura azi un ou, maine nu va mai fura nimic ? Si va mai intreb ceva : nu este acelasi lucru in cazul furtului unei gaini ca si in cazul furtului unei bijuterii ?

Iata un exemplu de stergere de pe blog a comentariilor care nu-i convin :

Daca nu intelegeti va explic tot eu ... Sabina a sters comentariul pentru ca nu ii era favorabil. La fel ca tiranii comunisti din epoca postdecembrista, ii plac numai linguselile si pupaturile in fund. Si va mai mirati de ce toti tin cu ea; nu este clar, pentru ca cei care o contesta nu lasa sa fie vazuti, pentru ca este un om de cea mai joasa speta, cu un caracter situat la limita dintre nesimtire si prostie. Un om pervers in gandire si las in fapte ca defapt toti cei care au postat articole similare cu al Sabine.

Dragi cititori onesti si corecti, va dati seama ce mare abatere se comisese pe acest blog ? A aparut o poza care sustine ca-i apartine dar in ciuda la toate jignirile si calomnile aduse pana la urma nu au facut altceva decat sa se caracterizeze pe ei insasi.

Oare ce fel de om este acela care jigneste si ridica securea razboiului impotriva cuiva despre care nu are nici cea mai vaga idee cu privire la cine e sau ce fel de om este, impotriva cuiva care nu a deranjat-o niciodata, care daca ar fi cunoscut-o in orice alta imprejurare ar fi respectat-o neconditionat.

UN OM DE NIMIC... SABINA

Drept urmare, la cererea unora dintre voi, stimati cititori, in semn de apreciere a vizitatorilor mei si pentru a nu va obliga sa luati parte la o disputa rautacioasa am sters cu totul reteta respectiva. Poate asa in sfarsit Sabina se va putea odihni in pace (ceea ce ii si dorim) in obscuritatea din care nu s-a putut face auzita decat strigand cu disperare "mami mi-a furat jucaria !"

p.s. Acum sper sa nu apara mami...ca va dati seama ce specimen e...daca fiica se comporta astfel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu