200g nuci, 4 albusuri, 4-8 tablete zaharina, coaja de lamaie dupa gust
Mod de preparare
Albusul se bate spuma; cand se tine singur pe tel, se adauga nucile macinate; coaja de lamaie si zaharina dizolvata in 1/2 lingurita de apa. Se amesteca totul foarte usor. Se toarna cu cornetul gramajoare pe hartie unsa cu unt, asezata pe fundul unei tavi. Se pune tava la cuptor si se coc bezelele la foc moale, 40-60 de minute, apoi se desprind cu grija de pe hartie. Daca bezelele se desprind greu hartia se poate umezi putin. In acest caz se lasa 10 minute, dupa care se desprind bezelele.
Mod de preparare
Albusul se bate spuma; cand se tine singur pe tel, se adauga nucile macinate; coaja de lamaie si zaharina dizolvata in 1/2 lingurita de apa. Se amesteca totul foarte usor. Se toarna cu cornetul gramajoare pe hartie unsa cu unt, asezata pe fundul unei tavi. Se pune tava la cuptor si se coc bezelele la foc moale, 40-60 de minute, apoi se desprind cu grija de pe hartie. Daca bezelele se desprind greu hartia se poate umezi putin. In acest caz se lasa 10 minute, dupa care se desprind bezelele.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu