200g arahide, 4 albusuri, 4-8 tablete zaharina
Mod de preparare
Se bate spuma albusul si cand s-a intarit se adauga arahidele prajite si pisate, dar fara sare, si zaharina dizolvata in 1/2 lingura de apa. Se amesteca totul cu grija. Se toarna cu cornetul mici gramezi pe o hartie unsa cu unt, asezata pe fundul unei tavi. Se da tava la cuptor pana se coc bezelele. Bezelele se desprind dupa ce s-au racit , cu taisul unui cutit.
Mod de preparare
Se bate spuma albusul si cand s-a intarit se adauga arahidele prajite si pisate, dar fara sare, si zaharina dizolvata in 1/2 lingura de apa. Se amesteca totul cu grija. Se toarna cu cornetul mici gramezi pe o hartie unsa cu unt, asezata pe fundul unei tavi. Se da tava la cuptor pana se coc bezelele. Bezelele se desprind dupa ce s-au racit , cu taisul unui cutit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu