KEBAB

Ingrediente:
Umplutura :
piept de pui
cartofi prajiti
cascaval ras
castraveciori acri
salata
ketchup
sare si piper

Lipie:
250ml apa calduta
25g drojdie proaspata
500g faina
un praf de sare
un praf de zahar


Mod de preparare:
Umplutura :
Pieptul de pui se fierbe,se dezoseaza si se taie in fasii subtirele.Se caleste in putin ulei pentru 5 min. adaugand sare si piper dupa gust.
Pe lipia recent scoasa de la cuptor se aseaza ingredientele in ordinea urmatoare:
salata
piept de pui
cartofi prajiti
cascaval ras
castraveti
ketchup
Se ruleaza si se infasoara in folie de aluminiu.
Se poate reincalzi in cuptorul cu microunde.

Lipie :
Intr-un castron se dizolva drojdia in apa calduta,se adauga sarea,zaharul si faina treptat. Se poate amesteca cu telul pana la 300g faina,apoi se amesteca cu mana.
se framanta bine si se lasa la dospit cca 1h.
Se imparte aluatul in 3-4 depinde cat de mari doriti lipiile. Se intinde cu sucitorul si se da la cuptor cate 2 min pentru fiecare lipie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu