Piept de curcan in sos Thailandez





Ingrediente
- 3 portii

* 400g de sos picant
* 125g orez
* 300g piept de curcan
* sare, piper proaspat macinat, boia
* praf de ghimbir, coriandru, macinat
* 2 linguri ulei
* 2 morcovi

Timp de preparare - 25 minute

Mod de preparare
Orezul se pregateste conform instructiunilor de pe pachet. Pieptul de curcan se spala, se usuca, se taie in felii, se asezoneaza cu sare, piper, boia, ghimbir si coriandru si se pune la prajit in ulei incins. Morcovii se curata, se spala si se taie oblic in felii subtiri. Se adauga la pieptul de curcan si se inabusa la foc mic cca. 5 minute. Se adauga sosul si se incalzeste scurt. Se serveste impreuna cu orezul si se garniseste dupa gust cu coriandru proaspat.

Energie - 2889 kJ / 690.49 kcal
Proteine - 45 g
Carbohidrati - 78 g
Grasimi - 22 g

Sfat util :
O floare de orhidee este decorul perfect pentru o seara thailandeza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu