Rulada de banane

Ingrediente: pt. 4 portii
* 250 g faina;
* 4 oua;
* 100 g unt;
* 150 g zahar;
* 2 lingurite cacao;
* 6 banane;
* 1 lingurita gelatina granule;
* un varf de cutit sare.

Mod de preparare:
Se freaca intr-un vas untul cu zaharul. Adaugati apoi galbenusurile, sarea si faina putin cate putin. Puneti apoi albusurile batute spuma. Omogenizati compozitia si turnati-o intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
Se coace blatul, dupa care scoateti-l din tava si rulati-l intr-un servetel umed de bucatarie. Sfaramati 4 banane cu furculita si amestecati-le cu cacao si gelatina diluata in 4-5 linguri de apa rece.
Desfaceti blatul rulat si intindeti pe el compozitia din banane.
Peste aceasta crema puneti bananele intregi curatate de coaja. Rulati blatul si puneti-l la rece pentru 1 ora, inainte de a se taia felii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu