Ingrediente:
* 6 portocale
* sucul de la 3 portocale
* 3 linguriţe coajă de portocală
* 240 g brânză albă moale
* 6 ouă
* 300 g zahăr
* 3 foi de gelatină
* mentă proaspătă
Mod de preparare:
Topeşte gelatina într-un bol de apă rece. Pune la încălzit sucul de portocală şi adaugă gelatina topită după ce iei de pe foc, amestecând continuu.
Lasă la răcit până devine călduţă. Amestecă gălbenuşurile cu zahărul. Adaugă brânza albă şi sucul de portocale călduţ. Amestecă bine. Bate albuşurile până devin zăpadă şi încorporează-le delicat în preparat.
Dă deoparte. Curăţă portocalele de coajă. Taie miezul în patru cu un cuţit şi îndepărtează pieliţa albă. Pune feliile în 6 cupe, de-a lungul pereţilor cupelor.
Repartizează spuma de portocale deasupra şi dă-o la rece 1 oră. Decorează cu coaja de portocală şi frunzele de mentă în momentul servirii.
* 6 portocale
* sucul de la 3 portocale
* 3 linguriţe coajă de portocală
* 240 g brânză albă moale
* 6 ouă
* 300 g zahăr
* 3 foi de gelatină
* mentă proaspătă
Mod de preparare:
Topeşte gelatina într-un bol de apă rece. Pune la încălzit sucul de portocală şi adaugă gelatina topită după ce iei de pe foc, amestecând continuu.
Lasă la răcit până devine călduţă. Amestecă gălbenuşurile cu zahărul. Adaugă brânza albă şi sucul de portocale călduţ. Amestecă bine. Bate albuşurile până devin zăpadă şi încorporează-le delicat în preparat.
Dă deoparte. Curăţă portocalele de coajă. Taie miezul în patru cu un cuţit şi îndepărtează pieliţa albă. Pune feliile în 6 cupe, de-a lungul pereţilor cupelor.
Repartizează spuma de portocale deasupra şi dă-o la rece 1 oră. Decorează cu coaja de portocală şi frunzele de mentă în momentul servirii.
Interesanta retete
RăspundețiȘtergere