-200 g zmeura
-2-3 albusuri
-200g zahar
-1 plic zahar vanilat
Mod de preparare :
Albusurile se bat spuma tare. Se adauga zaharul si aromele si se bate din nou pana se intareste.
Zmeura se paseaza cu o furculita si se trece printr-o sita. Sucul de zmeura se adauga peste albusul batut spuma. Spuma de zmeura se amesteca cu un tel, prin rasturnare, de cateva ori, pentru a se omogeniza. Se baga la congelator 1 ora, apoi se poate servi.
-200g zahar
-1 plic zahar vanilat
Mod de preparare :
Albusurile se bat spuma tare. Se adauga zaharul si aromele si se bate din nou pana se intareste.
Zmeura se paseaza cu o furculita si se trece printr-o sita. Sucul de zmeura se adauga peste albusul batut spuma. Spuma de zmeura se amesteca cu un tel, prin rasturnare, de cateva ori, pentru a se omogeniza. Se baga la congelator 1 ora, apoi se poate servi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu