* 800 g dovleac
* 300 g morcovi
* 2 cepe
* 3 linguri ulei
* 150 g orez
* 1 l supa
* 1 foaie de dafin
* piper
* nucsoara rasa
* 100 g cascaval ras
Mod de preparare:
1. Curatati dovleacul de seminte, eventual curatati-l si de coaja, la fel si morcovii. Taiati-i bucati. Curatati ceapa si taiati-o cubulete.
2. Incingeti uleiul si caliti ceapa si orezul. Adaugati legumele si caliti-le, amestecand continuu. Turnati supa, adaugati foaia de dafin, acoperiti cu un capac si fierbeti 20 de minute, pana s-au inmuiat legumele.
3. Indepartati foaia de dafin. Dati 3/4 din supa prin mixer. O puteti pune intr-un dovleac scobit. Presarati-o cu arpagic si cascaval.
Preparare: 25 de minute.
Cca. 370 kcal/portie
* 300 g morcovi
* 2 cepe
* 3 linguri ulei
* 150 g orez
* 1 l supa
* 1 foaie de dafin
* piper
* nucsoara rasa
* 100 g cascaval ras
Mod de preparare:
1. Curatati dovleacul de seminte, eventual curatati-l si de coaja, la fel si morcovii. Taiati-i bucati. Curatati ceapa si taiati-o cubulete.
2. Incingeti uleiul si caliti ceapa si orezul. Adaugati legumele si caliti-le, amestecand continuu. Turnati supa, adaugati foaia de dafin, acoperiti cu un capac si fierbeti 20 de minute, pana s-au inmuiat legumele.
3. Indepartati foaia de dafin. Dati 3/4 din supa prin mixer. O puteti pune intr-un dovleac scobit. Presarati-o cu arpagic si cascaval.
Preparare: 25 de minute.
Cca. 370 kcal/portie
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu