-50 g unt,
-150 g costita afumata,
-4 cartofi mai mari,
-2 catei de usturoi,
-1 ceapa mai mare,
-1,5 l supa de carne,
-300 g rosii decojite,
-1 varza mai mica,
-sare,
-piper negru proaspat macinat.
Mod de preparare:
Costita afumata se taie fasii, ceapa se curata si se toaca marunt. Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete. Varza se taie fasii, se presara cu sare si se lasa deoparte timp de 15 minute.
Intr-o oala incapatoare se topeste untul, se adauga ceapa, usturoiul, costita si cartofii. Se lasa sa se dinstuie acoperit timp de 10 minute. Apoi se adauga supa de carne, varza si rosiile taiate cubulete.
Se lasa sa fiarba acoperit pe foc moderat, timp in care se potriveste de sare si piper. Supa este gata cand toate ingredientele sunt fierte. Se serveste fierbinte in boluri de ceramica.
-150 g costita afumata,
-4 cartofi mai mari,
-2 catei de usturoi,
-1 ceapa mai mare,
-1,5 l supa de carne,
-300 g rosii decojite,
-1 varza mai mica,
-sare,
-piper negru proaspat macinat.
Mod de preparare:
Costita afumata se taie fasii, ceapa se curata si se toaca marunt. Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete. Varza se taie fasii, se presara cu sare si se lasa deoparte timp de 15 minute.
Intr-o oala incapatoare se topeste untul, se adauga ceapa, usturoiul, costita si cartofii. Se lasa sa se dinstuie acoperit timp de 10 minute. Apoi se adauga supa de carne, varza si rosiile taiate cubulete.
Se lasa sa fiarba acoperit pe foc moderat, timp in care se potriveste de sare si piper. Supa este gata cand toate ingredientele sunt fierte. Se serveste fierbinte in boluri de ceramica.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu