-500 g rosii (coapte bine),
-100 g miez de paine,
-1 lingura otet,
-1 lingura otet balsamic,
-busuioc,
-marar,
-sare,
-piper.
Mod de preparare:
Miezul de paine se inmoaie in apa rece apoi se mixeaza cu ajutorul unui robot de bucatarie. Rosiile se spala si se pun in apa fierbinte in care s-a pus in prealabil marar tocat marunt.
Se curata de pielita, se taie bucati mai mici si se mixeaza pana se obtine o pasta. Se adauga la miezul de paine mixat si se condimenteaza cu otet, otetul balsamic, sare si piper dupa gust.
Se toarna apa fiarta pana se obtine o supa cu o consistenta lichida, apoi se lasa sa se raceasca complet si se introduce in frigider timp de 1 ora.
Supa de rosii se serveste rece decorata cu busuioc.
-100 g miez de paine,
-1 lingura otet,
-1 lingura otet balsamic,
-busuioc,
-marar,
-sare,
-piper.
Mod de preparare:
Miezul de paine se inmoaie in apa rece apoi se mixeaza cu ajutorul unui robot de bucatarie. Rosiile se spala si se pun in apa fierbinte in care s-a pus in prealabil marar tocat marunt.
Se curata de pielita, se taie bucati mai mici si se mixeaza pana se obtine o pasta. Se adauga la miezul de paine mixat si se condimenteaza cu otet, otetul balsamic, sare si piper dupa gust.
Se toarna apa fiarta pana se obtine o supa cu o consistenta lichida, apoi se lasa sa se raceasca complet si se introduce in frigider timp de 1 ora.
Supa de rosii se serveste rece decorata cu busuioc.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu