Ingrediente:
-2 tortilla din faina, mari,
-2 copane de pui afumate,
-200 g cascaval afumat,
-1 ardei capia mic,
-1 ceapa mica,
-ulei pentru prajit,
-smantana si sos de gratar pentru servit
Mod de preparare:
Se dezoseaza puiul, se curata ardeiul si ceapa. Cascavalul, puiul si ardeiul se taie fasii.
Ceapa se taie solzisori. Se pun ingredientele taiate in tortilla si se ruleaza. Daca sunt prea mari si nu incap in tigaie le puteti taia in doua.
Pentru a fi siguri ca nu se desfac se poate infige cate o scobitoare in fiecare „clatita”.
Se incinge uleiul, focul mediu-mare, treapta 6.
Se prajesc in ulei pana se rumenesc, pe ambele fete. Se scurg de ulei si se pun in continuare la scurs, in picioare, intr-o cana in care ati pus in servetel pe fund.
Se servesc calde cu smantana sau sos de friptura (barbecue).
-2 tortilla din faina, mari,
-2 copane de pui afumate,
-200 g cascaval afumat,
-1 ardei capia mic,
-1 ceapa mica,
-ulei pentru prajit,
-smantana si sos de gratar pentru servit
Mod de preparare:
Se dezoseaza puiul, se curata ardeiul si ceapa. Cascavalul, puiul si ardeiul se taie fasii.
Ceapa se taie solzisori. Se pun ingredientele taiate in tortilla si se ruleaza. Daca sunt prea mari si nu incap in tigaie le puteti taia in doua.
Pentru a fi siguri ca nu se desfac se poate infige cate o scobitoare in fiecare „clatita”.
Se incinge uleiul, focul mediu-mare, treapta 6.
Se prajesc in ulei pana se rumenesc, pe ambele fete. Se scurg de ulei si se pun in continuare la scurs, in picioare, intr-o cana in care ati pus in servetel pe fund.
Se servesc calde cu smantana sau sos de friptura (barbecue).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu