Ingrediente : 7-8 cartofi de marime medie; 200 gr kaiser; 1 fir ceapa verde; 1 catel usturoi; 50 gr branza sarata; 50 gr cascaval; 2 ciuperci ; 1 rosie; 1 ardei gras; patrunjel; 150 gr smantana.
Cum se fac cartofii umpluti la cuptor
Fierbeti cartofii in coaja cu sare. Apoi taiati cate o felie subtire de kaiser pt fiecare jumatate de cartof, iar restul se taie cubulete .
Ceapa, usturoiul, ciupercile , rosia, ardeiul si patrunjelul se toaca marunt, se amesteca impreuna cu cubuletele de kaiser, smantana, cascavalul si branza rase.
Adaugati compozitia aceasta peste fiecare jumatate de cartof si deasupra cate o feliuta de kaiser dupa care se dau la cuptor pana se rumenesc pe mergini. Atentie sa nu se arda.
Se pot scobi cartofii, dupa preferinta fiecareia
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu