Cum se face piureul de cartofi cu cascaval
Cartofii curatati de coaja si taiati cuburi se pun la fiert in apa cu putina sare; se fierb pana se inmoaie bine, apoi se scurg si se zdrobesc, cat timp sunt inca fierbinti. Se amesteca cu frisca si cu untul, batand energic cu telul; cand este bine batut devine usor ca o spuma. Se adauga sare, dupa gust si se amesteca cu cascavalul ras. Vasul se pune pe foc; se amesteca bine pana ce piureul se ingroasa si cascavalul se intinde in filamente.
Cartofii curatati de coaja si taiati cuburi se pun la fiert in apa cu putina sare; se fierb pana se inmoaie bine, apoi se scurg si se zdrobesc, cat timp sunt inca fierbinti. Se amesteca cu frisca si cu untul, batand energic cu telul; cand este bine batut devine usor ca o spuma. Se adauga sare, dupa gust si se amesteca cu cascavalul ras. Vasul se pune pe foc; se amesteca bine pana ce piureul se ingroasa si cascavalul se intinde in filamente.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu