Ingrediente (pentru 4 persoane):
2 pere, 3 oua, 60 g faina, 50 g svaiter ras, 50 g cascaval ras, 300 ml lapte, 20 g unt, sare, piper.
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 180 grade C si se unge cu unt o forma de budinca.
Intr-un castron, se amesteca faina cu ouale (unul cate unul), batandu-le usor cu telul, dupa care se adauga laptele putin cate putin.
Se trece compozitia printr-o sita, se incorporeaza cascavalul ras si se gusta de sare si piper.2 pere, 3 oua, 60 g faina, 50 g svaiter ras, 50 g cascaval ras, 300 ml lapte, 20 g unt, sare, piper.
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 180 grade C si se unge cu unt o forma de budinca.
Intr-un castron, se amesteca faina cu ouale (unul cate unul), batandu-le usor cu telul, dupa care se adauga laptele putin cate putin.
Se curata perele, se taie lamele si se asaza pe fundul formei. Peste ele se toarna laptele cu cascaval, se baga la cuptor si se lasa sa se rumeneasca 35 de minute. Budinca se serveste calduta.
Top articole pe mail...Aboneaza-te la Newsletter !
Daca ti-a placut, trimite link-ul prietenilor tai ! (If you like this, send the link to your friends!)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu