Ingrediente :
2 portocale
0.5 l apa
2 linguri de zahar pudra
2 linguri de miere
Mod de preparare :
Se pregateste siropul dintr-o bucata de coaja de portocala (taiata in fasii) si zahar;
Se adauga miere si se raceste;
Restul de portocale se taie rondele si se pun intr-un vas;
Dupa ce s-a racit siropul, se toarna peste portocale;
Sfat : Daca compotul a iesit prea dulce, puteti adauga cateva picaturi de suc de lamaie sau sare de lamaie.
Daca esti la prima vizita pe aici, iti recomand sa te abonezi la cele mai noi articole prin E-mail.
2 portocale
0.5 l apa
2 linguri de zahar pudra
2 linguri de miere
Mod de preparare :
Se pregateste siropul dintr-o bucata de coaja de portocala (taiata in fasii) si zahar;
Se adauga miere si se raceste;
Restul de portocale se taie rondele si se pun intr-un vas;
Dupa ce s-a racit siropul, se toarna peste portocale;
Sfat : Daca compotul a iesit prea dulce, puteti adauga cateva picaturi de suc de lamaie sau sare de lamaie.
Daca esti la prima vizita pe aici, iti recomand sa te abonezi la cele mai noi articole prin E-mail.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu