300 gr visine
0,5 l de apa
150 gr zahar
Mod de preparare
Se spala visinile si se scot samburii;
Se toarna apa deasupra si se fierb cca 5-10 min;
Se iau de pe foc;
Se toarna apa in care au fiert in alta cratita si se adauga saharul;
Dupa ce a fiert siropul se toarna peste cirese;
Se pune capacul peste cratita si se lasa sa se raceasca.
Sfat : Se bea rece si se serveste cu biscuiti, fursecuri, prajituri.
0,5 l de apa
150 gr zahar
Mod de preparare
Se spala visinile si se scot samburii;
Se toarna apa deasupra si se fierb cca 5-10 min;
Se iau de pe foc;
Se toarna apa in care au fiert in alta cratita si se adauga saharul;
Dupa ce a fiert siropul se toarna peste cirese;
Se pune capacul peste cratita si se lasa sa se raceasca.
Sfat : Se bea rece si se serveste cu biscuiti, fursecuri, prajituri.
Daca esti la prima vizita pe aici, iti recomand sa te abonezi la cele mai noi articole prin E-mail.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu