Gogosari umpluti cu carne

Ingrediente pentru gogosari cu carne :
Gogosari, umplutura pentru sarmale, smantana si putin malai

Cum se fac gogosarii cu carne :
Gogosarii se spala si cu un cutit bine ascutit se inteapa cotorul de jur imprejur, se roteste cotorul pana iese din gogosar, cu grija pentru a nu mari prea mult gaura gogosarului.

Se curata de seminte si apoi se umplu cu umplutura clasica de sarmale la care nu uitati sa adaugati 1 lingura de malai. Umplutura trebuie sa fie din carne de porc si vita in parti egale. Carnea se baga in gogosari indesandu-se cat mai bine, prin pliurile gogosarului pentru a nu ramane goluri.

In cratita se pun tije de telina, patrunjel sau marar si apoi se pun gogosarii.

Se fierb pana ce carnea este facuta. Puteti incerca boabele de orez pentru a va da seama daca este gata.

Se servesc de preferat cu zmantana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu