Ingrediente pentru gogosari cu carne :
Gogosari, umplutura pentru sarmale, smantana si putin malai
Gogosari, umplutura pentru sarmale, smantana si putin malai
Gogosarii se spala si cu un cutit bine ascutit se inteapa cotorul de jur imprejur, se roteste cotorul pana iese din gogosar, cu grija pentru a nu mari prea mult gaura gogosarului.
Se curata de seminte si apoi se umplu cu umplutura clasica de sarmale la care nu uitati sa adaugati 1 lingura de malai. Umplutura trebuie sa fie din carne de porc si vita in parti egale. Carnea se baga in gogosari indesandu-se cat mai bine, prin pliurile gogosarului pentru a nu ramane goluri.
In cratita se pun tije de telina, patrunjel sau marar si apoi se pun gogosarii.
Se curata de seminte si apoi se umplu cu umplutura clasica de sarmale la care nu uitati sa adaugati 1 lingura de malai. Umplutura trebuie sa fie din carne de porc si vita in parti egale. Carnea se baga in gogosari indesandu-se cat mai bine, prin pliurile gogosarului pentru a nu ramane goluri.
In cratita se pun tije de telina, patrunjel sau marar si apoi se pun gogosarii.
Se fierb pana ce carnea este facuta. Puteti incerca boabele de orez pentru a va da seama daca este gata.
Se servesc de preferat cu zmantana
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu