- 2 vinete
- 2 cepe
- 2 rosii
- 300g carne tocata in amestec (porc+vita)
- o legatura patrunjel
- 2-3 catei usturoi
- sare, piper
- putin ulei
- cascaval
- Vinete se spala, nu se decojesc dar se taie in 2, se indeparteaza cu o lingurita miezul si se lasa putin pe margine.
- Se stropesc cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper dupa care se pun intr-o tava bine unsa cu ulei.
- Miezul de la vinete si ceapa se toaca marunt apoi se pun la calit intr-o tigaie cu 2-3 linguri de ulei.
- Adaugati carnea si rosiile taiate cubulete, apoi pisat ca la ostropel, sare si piper.
- Lasati-le pe foc 8-10 minute amestecand periodic.
- Puneti verdeata tocata, se mai presara sare si piper daca este nevoie dupa gust
- Nu trebuie sa fie tot sucul evaporat.
- Folositi apoi compozitia pentru a umple vinetele
- Deasupra se presara cascaval ras dupa care se pun la cuptor la 180 grade pentru o ora.
- In tava nu trebuie pusa supa sau apa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu