Se aleg rosii mari, frumoase, carnoase, coapte dar tari. Se spala, se taie la fiecare rosie cate un capacel, apoi se scobesc ca pentru umplut. Se presara în interior cu putina sare, apoi se pun pe o sita, cu scobitura în jos, sa se scurga.
Ingrediente :
5-6 ardei grasi, 5 oua, 2 cepe mari, o lingura patrunjel rerde tocat, ulei, sare.
Preparare :
Ceapa si ardeii se toacã ai se înãbusã în ulei; se adaugã miezul rosiilor si se lasã pe foc panã ce scade zeama. In sosul obtinut se toarna ouale bãtute cu sare si piper si se lasã pe foc domol, amestecand mereu, panã ce se încheagã.
Amestecul se potriveste la gust si se raceste. Se umplu rosiile, se presara cu patrunjel fin tocat; apoi se servesc.
Toate drepturile rezervate (c) reteta-culinara.blogspot.com
Ingrediente :
5-6 ardei grasi, 5 oua, 2 cepe mari, o lingura patrunjel rerde tocat, ulei, sare.
Preparare :
Ceapa si ardeii se toacã ai se înãbusã în ulei; se adaugã miezul rosiilor si se lasã pe foc panã ce scade zeama. In sosul obtinut se toarna ouale bãtute cu sare si piper si se lasã pe foc domol, amestecand mereu, panã ce se încheagã.
Amestecul se potriveste la gust si se raceste. Se umplu rosiile, se presara cu patrunjel fin tocat; apoi se servesc.
Toate drepturile rezervate (c) reteta-culinara.blogspot.com
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu