600 g telina, 500 g mere, 300 g piept de pui fiert, o lamaie mare, 150 g cascaval, 1 pahar smantana, 2-3 linguri ulei, sare.
Cum se face salata de telina cu piept de pui :
Telina si merele, curatate si spalate, se taie in fasii foarte subtiri; pe masura ce se taie se stropesc cu zeama de lamaie pentru a-si pastra culoarea.
Pieptul de pui, bine fiert, se taie în fasii asemanatoare.
Se bate smantana cu uleiul, se potriveste de sare si se acreste cu zeama de lamaie. Se amesteca totul, se asaza într-o salatiera si se presara cu fasii subtiri de cascaval sau cu cascaval ras.
Se tine la rece pana se serveste.
Telina si merele, curatate si spalate, se taie in fasii foarte subtiri; pe masura ce se taie se stropesc cu zeama de lamaie pentru a-si pastra culoarea.
Pieptul de pui, bine fiert, se taie în fasii asemanatoare.
Se bate smantana cu uleiul, se potriveste de sare si se acreste cu zeama de lamaie. Se amesteca totul, se asaza într-o salatiera si se presara cu fasii subtiri de cascaval sau cu cascaval ras.
Se tine la rece pana se serveste.
Toate drepturile rezervate (c) reteta-culinara.blogspot.com
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu