Placeri de Sfantul Valentin sau orgasme de Ziua Indragostitilor

Sarbatoarea de Sfantul Valentin, varianta occidentala a autohtonului Dragobete, simbolizeaza de fapt un singur lucru - dragostea, romantismul si afectiunea din cuplu.

Bineinteles este ocazia ideala pentru o noapte fierbinte, plina de sex, placere si orgasme devastatoare.
Conform specialistilor de la Fox News exista mai multe tipuri de orgasme tipuri, in functie de mai multi factori stimulenti. Iata cateva din orgasmele pe care le-ai putea avea de Ziua Indragostitilor:

Orgasmul spontan - cunoscut si ca "extragenital", se produce in afara oricarei stimulari a zonei genitale. Cel mai des apare la femei si se produce ca urmare a fanteziilor erotice foarte intense.

Paraorgasmul - sau orgasmul fantoma, apare in lipsa sensibilitatii zonei genitale, cauzata de paralizie.

Clitoridian - cel mai raspandit si usor de atins de catre orice femeie, orgasmul clitoridian este cel mai frecvent intalnit si usor de obtinut.

Orgasmul nocturn - caracteristic ambelor sexe, apare in timpul noptii si este adesea pus pe seama viselor erotice.

Cervical - practicantii Taoismului sunt de parere ca presiunea exercitata asupra colului uterin determina un orgasm.

Orgasmul emotional - Acest orgasm apare atunci cand mintea, trupul si sufletul se afla intr-o armonie totala, fara retineri.

Urechiogasmul - sau senzatia resimtita de cei inebuniti dupa muzica, atunci cand sunetele muzicale le invadeaza urechile.

Orgasmul Tantric - apare evident in timpul sexului Tantric, atunci cand partenerii simt ca au ajuns o singura fiinta, dincolo de orice limita lumeasca, au depasit Universul. Energia orgasmica se extinde catre crestetul capului, trece de chakra acestui nivel si iese din trup. Orgasmul Tantric echivaleaza uneori cu orgasmul multiplu.

Vaginal - orgasmul intern sau uterin, survine in urma stimularii punctului G. Include contractii ale uterului, vaginului, regiunii pelviene. In conditiile in care multe persoane sunt circumspecte in privinta existentei unui punct G, putem spune ca orgasmul cu pricina apare pur si simplu la contactul sexual vaginal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu