Ingrediente :
4 oua, 180 g zahar pudra, 200 g nuci macinate, 125 g faina, 1 pahar nuci (sferturi), 100 g stafide, 6 bucati rahat colorat, 1 pachet zahar vailat.
Preparare :
Se bat ouale cu zaharul pana se ingroasa compozitia. Se adauga nucile macinate si vanilia, apoi treptat faina, iar la sfarsit stafidele, rahatul taiat felii si nucile (sferturi). Se pune intr-o forma de chec tapetata cu hartie alba si unsa cu unt si se coace in cuptor, la foc mic, aproxmiativ o ora.
Mentiuni :
A doua zi se taie in felii subtiri.
4 oua, 180 g zahar pudra, 200 g nuci macinate, 125 g faina, 1 pahar nuci (sferturi), 100 g stafide, 6 bucati rahat colorat, 1 pachet zahar vailat.
Preparare :
Se bat ouale cu zaharul pana se ingroasa compozitia. Se adauga nucile macinate si vanilia, apoi treptat faina, iar la sfarsit stafidele, rahatul taiat felii si nucile (sferturi). Se pune intr-o forma de chec tapetata cu hartie alba si unsa cu unt si se coace in cuptor, la foc mic, aproxmiativ o ora.
Mentiuni :
A doua zi se taie in felii subtiri.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu